Horoszkópok

 

Hidegvérű, gonosz teremtmény közeleg - 2013 a Kígyó éve

 

...Legalábbis nyugati kultúránk szerint  ahol a kígyó a sötét oldal szülötte. Aki a történelem hajnalán, behízelgő modorával - máig tisztázatlan körülmények között - egyszer már kellemetlen pillanatokat okozott Ádámnak és Évának.

Meglepő módon a keleti kultúrákban a kígyó a szépséget és a bölcsességet jelképezi. Több ősi civilizációban pedig visszatérő szimbóluma a lassú, megfontolt, elmélyült gondolkodásnak és a sprituális útkeresésnek.  

 

Mielőtt tovább olvasnád a következő előrejelzést Kedves Olvasó, kérlek készítsd elő a teljes kínai horoszkópodat (mely nem egyenlő azzal, hogy milyen állat évében születtél) Így könnyebben nyomon tudod követni, hogy a várható események Téged személy szerint mennyiben fognak érinteni... Ha nem ismered a teljes kínai horoszkópod, az alábbi linken található kalkulátor segítségével könnyen kiszámíthatod:   http://www.masteryacademy.com/baziv4/registerBaZi.asp

 

A 2013-as Víz-Kígyó év meghatározó elemei

 

A jövő év legmeghatározóbb eleme - ne tévesszen meg a Víz-Kígyó -  a Fa elem lesz, mely a tanulást, tanítást, fejlődést, képzést - önképzést és nem utolsó sorban a pénzügyi kérdések fontosságát szimbólizálja.

A Tűz elem szintén erős (hiszen a Fa elem támogatja a Tűzet), így azok a szakmák és területek is fellendülnek, melyek a Tűz elem fennhatósága alá tartoznak.

Minden ami összefügg a tanulással, tanítással nagyon támogatott és anyagilag talán az ilyen típusú dolgok lesznek a legjövedelmezőbbek. Amennyiben ilyen területtel foglalkozol sikerekre számíthatsz 2013-ban. 

 

Gazdasági helyzet / sikerre ítélt tevékenységek a 2013-as Kígyó évben

 

A jövő év mundán képletéből az is látszik, hogy általában véve, az embereket nagyon erősen fogja foglalkoztatni a gazdasági helyezet és az anyagi stabilitás. Ez nem csak Magyarországra lesz érvényes, hanem  sajnos világszinten is.

Nagy a valószínűsége, hogy tovább nő a munkanélküliség, ezért ha alkalmazottként dolgozol és váltani szeretnél még az idén tedd meg (de mindenképpen 2013. február 4.-e előtt), mert ezután általánosságban véve is nehezebb lesz elhelyezkedni.

 

Februártól az energiák megváltoznak és innentől kezdve előnyösebb helyzetbe kerülnek majd azok, akik önállóan, maguknak, ill. saját vállalkozásukban dolgoznak. Ha Te is ide tartozol, a munkádat, hivatásodat és megélhetésedet  illetően 2013. a Te éved lesz a fent említett okok miatt. Nevezetesen könnyebb lesz jó szakembereket találnod.

 

A Fa elemhez kapcsolódó vállalkozások jövőre könnyebben indulnak fejlődésnek: Faipar, bútoripar, papíripar, könyvírás (beleértve manapság az ebook-ot is). Fa elemhez tartozik még a virágkötészet, kertészet, gyógynövények, gyógyteák forgalmazása, különböző alternatív - gyógynövényekkel való gyógyítás (pl. bach virág terápia), de fa elemű tevékenység a fodrászat, és a műköröm építés is.

 

Ha nem kapcsolódik a tevékenységed a fent említett Fa elemekhez, gondold végig, hogyan tudod belevonni valahogy mindezt  (képzést, tanulást, tanítást) abba, amivel foglalkozol?

 

Mit jelent ez a gyakorlatban ?

 

Tegyük fel, hogy egy multi cégnél dolgozol... Ha van lehetőséged, jelentkezz továbbképzésekre, vagy szervezz továbbképzéseket, melyen mások is részt vehetnek. Esetleg jelezd az illetékesnek, hogy milyen területeket lehetne fejleszteni. Ha valamiben ügyes vagy, (pl. jól tudsz németül),  vállalj tanítást, vagy korrepetálást. Könyveléssel foglalkozol? Képezd magad tovább és lehet, hogy több és jobb lehetőséggel találkozol majd. Mindemellett  itt az idő arra is, hogy beiratkozz olyan tanfolyamokra, melyeket régóta szeretnél elvégezni. Ez mind-mind a Fa, tehát a növekedés-fejlődés elemével hozható kapcsolatba.

Kezdd el tanítani amivel foglalkozol, vagy amiben a legjobb vagy.

 

Ha már előre prognosztizálható, hogy 2013-ban mindez megtérül, miért várnál vele februárig? Készítsd elő, esetleg kezdj bele már most, így jövőre - amikor is energetikailag mindez felerősödik - Te már lépéselőnyben leszel a többiekhez képest.

 

Mi egyéb lesz támogatott?

 

Ahogy írtam, a Fa elem felerősíti a Tüzet. Hétköznapi értelemben véve Tűz elemű tevékenység alá tartozik a szórakozás, szórakoztató ipar, éttermek, elektronikai dolgokkal foglalkozó iparágak, valamint a “szociális média” (pl. Facebook,) tehát az ilyen irányú szakmák is sikerre számíthatnak.

 

Önismeret, spiritualitás a 2013-as Víz-Kígyó évében

 

Spirituális értelemben akár a Napról - mint Jang Tűz, akár egy gyertyáról, mint Jin Tűz beszélünk, mindegyikük “világít” - megvilágít. A gyertya sötétben mutatja az irányt, a Nap pedig fényével és melegével ragyogja be az emberek életét.

A Tűz elem meleget és fényt áraszt magából, tehát minden olyan terület, ami segít “megvilágítani az utat”, jobbá teszi az emberek életét a szeretet, a bölcsesség és az inspiráció erejével,  maximálisan támogatva lesz az Égi erők által. Ide tartoznak a vallások, a hit, a spirituális és metafizikai tanítások, a jóga és minden olyan dolog, ami közel visz  legbensőbb lényed felé, tehát a világossághoz külső és belső értelemben egyaránt.